понеділок, 28 березня 2022 р.

Тварини, які рятують під час війни.

Не секрет, що проведення часу з тваринами підіймає настрій, відволікає від важких думок і терапевтично впливає на людину. Тож давайте зберемо  фотогалерею домашніх улюбленців, які підтримують дітей та дорослих у ці важкі часи.

“Нова українська школа” вирішила зібрати колекцію світлин, зроблених під час війни, та історій від наших читачів, учителів, учнів і батьків, про те, як домашні улюбленці реагують на нові життєві обставини, як допомагають впоратися зі стресом під час повітряних тривог, як поводяться у сховищах, із незнайомими людьми. А можливо, вони беруть участь в онлайн-уроках? Аби поділитися ними та історіями про своїх чотирилапих, пропонуємо заповнити Google-форму.

Завантажуйте фото зі своїми улюбленцями в Google-форму й за бажання діліться досвідом із життя з твариною під час війни. А ми зберемо фотографії у текст, в якому розповімо ваші історії, – можливо, це також комусь допоможе. А можливо, хтось наважиться прихистити домашню тваринку. Також у тексті спробуємо розповісти історії улюбленців нашої команди. Обіцяємо, буде цікаво!

Джерело: НУШ. Тварини, які рятують під час війни. Поділіться фотографіями зі своїми улюбленцями

Немає коментарів:

Дописати коментар